Enganxada entre PSC i Esquerra per l'antiga comissaria de les Gavarres

Esquerra Republicana de Tarragona urgeix a l'equip de govern a cedir a la Generalitat el solar de l'antiga comissaria dels Mossos a les Gavarres, inactiva des del 2011.

El principal grup de l'oposició explica que és l'única manera de materialitzar el projecte del Govern català de recuperar equipament perquè aculli de nou policies, a més d'Agents Rurals.

Consideren que és una acció clau per absorbir els augments de Mossos destinats a Tarragona. Des de la Generalitat es calcula que tindria un cost de més d'un milió d'euros.

Des de l'executiu local, però, manifesten que s'està treballant intensament per tirar endavant i agilitzar el projecte de la reactivació de la comissaria de les Gavarres.

Expliquen que són procediments complicats que porten feina de mesos. Els socialistes atribueixen les reclamacions d'Esquerra a l'electoralisme.

estacio_busos.jpg

Amb relació a la comissaria mixta de Mossos i Guàrdia Urbana de l'estació de busos, Esquerra defensa que la Generalitat no ha rebut cap resposta de l'Ajuntament amb relació a aquest projecte des del passat mes de setembre.

Un extrem que el PSC nega i assegura que està a l'espera que el Govern els presenti el projecte de reforma de l'espai.