La Fira d'Abril torna amb novetats quatre anys després

El 2019 va ser l'última vegada que la Fira d'Abril es va celebrar a Tarragona. El 2024, després de quatre anys sense fer-se, l'esdeveniment torna del dimarts 30 d'abril al diumenge 5 de maig i ho farà amb molta ambició i també amb novetats. La més important, el petit canvi d'ubicació, tan sols d'uns metres, perquè enguany se celebrarà a l'aparcament inferior del Mercat de Bonavista, i no a la part superior. Un espai més còmode i que també acollirà alhora la fira d'atraccions.

AMB UNA GRAN SÍNIA 

A les casetes i a les atraccions les acompanyaran l'escenari central i una gran sínia de 33 metres d'alçada. Una sínia que té reproducció a petita escala, obra de la pastisseria Velvet. La impressionant peça de xocolata s'atorgarà a una caseta en acabar l'esdeveniment. I és que el públic podrà votar a través de les xarxes socials de Mercats la seva caseta preferida entre la dotzena de participants.

Amb tot, l'Ajuntament vol que la Fira d'Abril obri els braços a tots els tarragonins, independentment del seu origen. La Fira d'Abril de Tarragona obrirà cada dia fins a la mitjanit, excepte aquells dies en què l'endemà sigui festiu, quan s'allargarà fins a les tres de la matinada.