Una vintena de persones treballaran mig any per l'Ajuntament de Tarragona

Mans extra per a l'Ajuntament de Tarragona. Un increment de personal sempre és benvingut a l'administració pública i en el cas del consistori tarragoní es deu al programa "Treball als Barris", que coorganitzen Tarragona Impulsa i el Servei d'Ocupació de Catalunya. Durant mig any i amb un contracte de jornada completa, un total de 24 persones s'incorporen en diferents serveis municipals. Uns treballadors que aquest divendres han rebut el diploma que acredita la formació rebuda els últims mesos.

Set dels participants seran subalterns a l'Institut Municipal d'Educació i tres al mateix Ajuntament. Quant a la Neteja, cinc s'incorporen a Neteja Pública i dos al Patronat d'Esports. Finalment, set participants comencen a treballar com a peons de manteniment i rehabilitació, dels quals cinc ho faran a la Brigada i dos més a Tarragona Esports.

UN PUNT D'INICI

L'experiència laboral dins el consistori tarragoní no s'allargarà més enllà dels sis mesos. Si més no, els 24 participants del programa d'ocupació rebran l'acompanyament i tutoria de dues tècniques municipals per tal de continuar el camí cap a la inserció laboral.

La vintena llarga dels participants al programa "Treball als Barris" són empadronats a Campclar i la Part Alta.