El Divendres Sant tarragoní, en directe a TAC12

TAC12 ja ho té tot a punt per al Divendres Sant a Tarragona. És un dels dies més especials de l'any i es correspondrà amb un gran desplegament tècnic per poder seguir en directe tant la Recollida com la Processó del Sant Enterrament. A la tarda hi haurà cinc càmeres al Cós del Bou, la baixada de la Peixateria i la plaça del Rei per seguir la pujada dels misteris. A la nit, des de pla de Palau, set càmeres. Tot plegat gràcies a l'esforç d'una trentena de professionals.

DRON... I ALGUNA COSA MÉS

A més, les dues retransmissions tornaran a comptar amb el dron, la gran novetat de l'any passat, que va oferir imatges inèdites del Divendres Sant tarragoní. I per enguany, podem esperar una nova aposta, que no desvetllarem fins al directe.

RECOLLIDA I PROCESSÓ

Processo

La retransmissió de la Recollida començarà a les 16:30 h i serà conduïda per Biel Roquet, acompanyat, com en els darrers anys, per Carles Baches, excap de protocol del Divendres Sant tarragoní. El directe de la processó arrencarà pels volts de les 20 h, presentat per Roser Marquès; al seu costat hi serà Quim Mas, expert en Setmana Santa, membre de sis confraries de la ciutat i autor del cartell d'enguany.

La Recollida i i la Processó del Sant Enterrament es podran seguir, com és habitual, en directe per TDT, La Xarxa +, el canal de Youtube i el web de TAC12.