Decepció grana al Nou Estadi

Decepció grana al Nou Estadi després de la derrota del Nàstic per 0 - 1 davant l'Unionistas de Salamanca. Tercera jornada consecutiva sense guanyar del conjunt de Dani Vidal i segon partit perdut com a local de la temporada. Per primer cop també s'ha vist una roda de premsa amb el tècnic tarragoní enfadat i molt crític amb l'arbitratge. Al Nàstic fa un any que no li xiulen un penal a favor. 

DOMINI PERÒ POQUES OCASIONS

El Nàstic ha caigut a la trampa del conjunt de Salamanca, ordenat, solidari i amb les idees molt clares. Als grana els ha faltat inspiració als últims metres. Sobretot al primer temps. L'acció més perillosa l'ha protagonitzat Jaume Jardí amb un xut llunyà. Ha estat l'última.

ELS VISITANTS S'AVANCEN I FAN EL SEU PARTIT

Abans del minut deu de la represa els visitants s'han trobat amb el 0 a 1. Mario Losada ha rematat massa sol després d'una jugada embolicada. L'acció naix d'un possible fora de joc. Després, els visitants, han intentat que passessin les menys coses possibles amb moltes interrupcions.

HA FALTAT REMATAR

El gol ha fet mal a un Nàstic que malgrat tot, ha tingut l'empat situacions clares d'àrea per aconseguir-lo no n'han faltat. Això sí, cap d'elles ha acabat amb remat clar. El porter visitant Iván Martínez no ha hagut de fer cap aturada de mèrit.

El Nàstic es queda quart amb 51 punts, a 4 del Deportivo i a 3 del Barça B. Això sí, amb encara sis de marge sobre l'última posició de play-off d'ascens.