Viamed comptarà amb una unitat especialitzada en la salut integral de la dona

Viamed Salud i el Grup Dexeus Dona, pioner i referent a Europa en l'àmbit assistencial de la salut de la dona, han signat un acord per implantar a l'Hospital Viamed Tarragona un Servei que permetrà oferir atenció mèdica de màxim nivell en ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida. El projecte que es posarà en marxa durant el primer trimestre del 2025, té com a objectiu replicar el model assistencial que Dexeus Dona té a Barcelona per oferir una atenció mèdica integral en salut de la dona d'alta qualitat al territori.

Aquest nou model comportarà un conjunt de millores per als pacients, ja que implicarà la prestació de nous serveis i agilitzarà la realització de proves d'imatge i tractaments, així com diagnòstics prenatals de primer nivell i cirurgies ginecològiques complexes. En total, 700 metres quadrats equipats amb tecnologies d'última generació. Comptarà amb quiròfans, un laboratori de Reproducció Assistida i una àrea especialitzada en Diagnòstic Ginecològic per a Imatge el que permetrà que les dones puguin fer-se la revisió ginecològica anual amb totes les proves en un mateix dia.

Es tracta doncs d'una aliança positiva pel territori que permetrà posicionar el nou Hospital com a centre de referència en la salut integral de la dona.