La gran festa del tennis taula, a Tarragona

A partir d'aquest divendres i fins al pròxim diumenge 3 de març, el Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània acollirà la gran festa nacional del tennis taula. Tarragona veurà com 1.100 jugadors de totes les categories arribaran a la ciutat per proclamar-se els millors de l'estat. De moment, els operaris ja treballen a tota màquina per deixar a punt les instal·lacions. Un Palau d'Esports que ha seduït, i molt, els directius de la federació espanyola.

Campionat d'Espanya absolut, Copa del Rei masculina, Copa de la Reina femenina i Torneig Estatal: les millors competicions del panorama nacional tindran, alhora, l'epicentre a Tarragona, amb un total d'uns 1.500 partits. Els millors palistes se citaran a la ciutat, centrant la mirada especialment en les copes, les competicions per equips més prestigioses.

MIG MILIÓ D'IMPACTE

Amb tot, s'espera que, comptant acompanyants i el miler de jugadors esperats, s'arribi a les 3.000 persones. D'aquestes, no totes dormiran a la ciutat, però qui sí que ho faran segur serà tot el personal de la federació. Sigui com sigui, l'Ajuntament de Tarragona estima un impacte econòmic al voltant de mig milió d'euros.

El tennis taula agafa el relleu de la Minicopa de bàsquet com a esport que ha triat l'Anella Mediterrània de Tarragona per celebrar grans esdeveniments d'àmbit estatal.