Partit trampa a Sestao

Partit trampa del Nàstic al camp del Sestao River, diumenge a les sis de la tarda. Malgrat la classificació, s'enfronten el tercer per la cua contra el líder, els del País Basc fa quatre jornades que no perden a casa. Les visites a camps del Nord sempre són complicades i el Sestao ja va aconseguir rascar un empat a zero al Nou Estadi al partit de la primera volta.

AMB BAIXES A LA DEFENSA

A més, el Nàstic afrontarà el duel sense els seus dos centrals titulars. Nacho i Trigueros compleixen cicle de cinc amonestacions. Dani Vidal té un ampli ventall de possibilitats per acompanyar a Unai Dufur, l'altre central pur de l'equip. Podrien jugar Pol DomingoIker Recio o fins i tot Óscar Sanz.

PERÒ SENSE EXCUSES

Sigui com sigui, el Nàstic competirà i s'adaptarà a unes condicions que no seran fàcils. Al conjunt grana li espera un terreny de joc segurament irregular i un equip intens que sap molt bé al que juga.  Amb set, els tarragonins són l'equip que més setmanes ha liderat el grup 1 de 1a Federació. La vuitena victòria en nou jornades permetria allargar la bona dinàmica una jornada més. 

Gorka Santamaria i David Concha han començat a entrenar amb el grup i podrien tornar a viatjar amb la plantilla. Alberto Varo serà dubte fins a última hora.