Estrena de l'ampliació del CAP La Granja entre reivindicacions

L'ampliació del CAP La Granja ja és, en part, una realitat. Almenys ho és la primera fase. Si més no, no ha estat una inauguració plàcida per al conseller de Salut, Manel Balcells. Abans d'entrar al centre d'atenció primària, ha escoltat atentament les reclamacions dels veïns: creuen que la crescuda de les instal·lacions no va en sintonia amb la de professionals.

NO ES SATISFARAN TOTES LES DEMANDES

Els veïns demanen més sanitaris; també ho reivindiquen els mateixos professionals, que han rebut Balcells amb pancartes. També apunten a la urgència de comptar amb una direcció fixa i definitiva. Amb tot, el conseller assegura que podran satisfer algunes de les demandes, però no totes.

I és que Balcells apunta que es compliran les ràtios estipulades. Això no treu, però, que en un futur s'estudiï la incorporació de més professionals, sobretot quan, d'aquí a uns anys, comencin a arribar veïns al PP-10.

UNA VINTENA DE NOVES SALES

cap granja

Amb quasi 2.700 metres quadrats més, s'estrenen, doncs, 22 sales de consultes de pediatria, atenció a la salut reproductiva, rehabilitació, medicina general, activitats comunitàries i el Sistema d'Emergències Mèdiques. Les obres han costat 5,2 milions d'euros. En una segona fase que es desenvoluparà entre el 2024 i el 2025, s’acabarà l’edifici nou habilitant la resta de l’equipament.