El Club Tennis Tarragona apuja la quota de soci

Els més de 1.500 socis del Club Tennis Tarragona veuran incrementada la seva quota mensual en gairebé vuit euros, corresponents a l’augment de l’IPC més un afegit de cinc euros. La mesura, proposada per la junta directiva, s’ha aprovat en assemblea extraordinària juntament amb altres moviments que també afectaran la butxaca dels socis.

El club també ha retocat el pagament diferit de la quota d’entrada, de forma que l’aportació mensual serà de quinze euros, doblant així la que es feia fins ara. En aquest sentit, també ha aprovat incentius per avançar el cobrament d’aquesta quota. Amb aquestes mesures, la junta directiva espera recaptar anualment 450.000 euros i assegurar d’aquesta forma el finançament de les obres previstes a la zona de les seves instal·lacions afectades per l’aiguat de Santa Tecla de 2022.

El club confia poder enllestir les obres aquest any. D’altra banda, l’assemblea també va obrir la possibilitat de convertir-se en soci protector del club per un import de 10.000 euros.