Tarragona podria limitar l'accés de vehicles als boscos de Llevant

L'Ajuntament de Tarragona estudia limitar l'accés de vehicles a les zones boscoses situades a l'entorn dels barris de Llevant per a lluitar contra la problemàtica dels robatoris que s'estan duent a terme en aquesta zona de la ciutat. Així ho ha manifestat l'alcalde, Rubén Viñuales, després de la reunió mantinguda aquest dilluns amb representants veïnals, i en la que es va mostrar la preocupació del consistori sobre aquests fets.

Una mesura que se suma a les que ja els avançàvem aquest dimarts en aquest informatiu, i que passen per més presència policial als barris o la utilització de drons al bosc per detectar comportaments delictius. També per la calendarització de la instal·lació d'una seixantena de noves càmeres de videovigilància, la ubicació de les quals vol ser consensuada amb els veïns.

REPOSTA A ESQUERRA

Un Viñuales que també ha respost aquest dimecres a les crítiques d'Esquerra, que l'acusava de deixadesa de funcions com a màxim responsable de Seguretat Ciutadana.

En aquest sentit, l'executiu diu que la Seguretat Ciutadana és una de les prioritats i que s'actuarà de la mateixa manera que es va actuar en barris com Sant Salvador, Campclar, Bonavista, la Part Baixa o Pere Martell.