Esquerra posa sota sospita les obres del Càmping Las Palmeras

El grup municipal d'Esquerra Republicana a Tarragona ha denunciat aquest dimecres les obres que s'estan duent a terme a la zona litoral del Càmping Las Palmeras, a la platja Llarga.

Els republicans diuen que les tasques que s'hi estan duent a terme per part de l'empresa, trenquen el consens que hi havia entre les diferents administracions per a donar una solució a la problemàtica de pèrdua de sorra a l'espia a causa dels diferents temporals. També que s'hi estan utilitzant materials com plàstics no biodegradables que poden malmetre el medi ambient en un futur.

DUBTES SOBRE EL CONEIXEMENT DE L'AJUNTAMENT

Uns treballs que, segons l'empresa propietària del càmping, compten amb la conformitat tant de Costes de l'Estat i de l'Ajuntament de Tarragona. Un fet, aquest darrer, que es posa en dubte des dels republicans, que creuen que el departament de Medi Ambient del consistori no té el projecte de les tasques que s'estan duent a terme.

Des del consistori s'ha declinat fer declaracions al respecte, ni a aclarir si tenen constància de quina mena de treballs s'estan duent a terme. Sí que recorden que l'única competència per a poder donar una llicència d'obres en aquest espai és de Costes de l'Estat. Un ens al qual des d'Esquerra s'ha acusat d'actuar en connivència amb l'empresa privada en detriment de l'interès públic.

També des d'Esquerra s'ha recordat que la primera línia litoral de les instal·lacions del càmping és de titularitat pública. És per això que reclamen que si la regressió de la platja continua, es retiri la tanca que delimita les instal·lacions fins a les estrictament privades.