Els robatoris a Llevant no els cometen grups organitzats

Després que en les darreres setmanes veïns de Boscos de Tarragona hagin començat a organitzar patrulles veïnals nocturnes davant de la creixent inseguretat que, diuen, regna a la zona en forma de robatoris, veïns i ajuntament es van reunir aquest dilluns per a mirar de trobar solucions a la problemàtica.

En aquesta, convocada pel consistori, hi van participar veïns de diferents barris de la zona de Llevant. Sobre la taula es va posar l'increment considerable de robatoris a la zona. Des de l'Ajuntament i la guàrdia Urbana es va informar que, en la majoria dels casos, no es tracta de grups organitzats i són robatoris sense violència física.

També des de l'executiu es va explicar als veïns que són molt conscients del problema i estan adoptant mesures per tal de poder frenar-ho. Entre aquestes destaquen més presència policial als barris, la utilització de drons al bosc per detectar comportaments delictius o un compromís per calendaritzar controls d'accés a la zona sobretot en aquella franja d'horari que consideren perillosa, a partir de les 8 del vespre.

Unes mesures que complementarien la instal·lació de càmeres de videovigilància que ja s'han dut a terme al llarg del darrer any. En el cas de Boscos de Tarragona se n'han instal·lat ters en els darrers mesos.