L'hospital Viamed no podrà obrir fins que es posi en marxa el centre comercial de Ten Brinke

L'inici de les obres del futur Tarraco Centrum, al PP-10 de Tarragona, és qüestió de setmanes. Segons ha pogut saber TAC12, Ten Brinke començarà a edificar els mesos de febrer o marçel nou centre comercial a tocar de la rotonda de les Gavarres durant.

Es tracta només de l'esquelet arquitectònic del complex, ja que les empreses o serveis que s'hi instal·lin seran les que ompliran l'interior dels mòduls. En aquest sentit, Ten Brinke afirma que ja s'han assignat tots els locals comercials.

Els treballs per aixecar el Tarraco Centrum s'allargaran durant més de mig any i l'empresa espera enllestir-los a finals del 2024 o, en el pitjor dels casos, ja a inicis del 2025. Són dates clau, perquè el projecte de Ten Brinke va de la mà del seu veí, el futur hospital de Viamed

L'HOSPITAL ESPERARÀ EL CENTRE COMERCIAL

Les obres d'aquest van a molt bon ritme, però l'equipament sanitari no podrà obrir fins que el centre comercial no estigui enllestitAixò es deu al fet que Ten Brinke gaudeix de l'ús urbanístic principal del solar, que és prioritari davant el complementari, el de l'hospital. Així, la intenció és que les obres de tots dos equipaments arribin al tram final en paral·lel, perquè la voluntat de Ten Brinke és que es pugui fer una obertura simultània o, si més no, consecutiva.

Assolida aquesta part, serà torn per tal que aquest pla parcial entre Campclar i Bonavista comenci a acollir residents. Uns promotors d'habitatges que tindran ara més incentius per aterrar al PP-10. De moment, el primer a construir serà l'Ajuntament, amb 192 habitatges de lloguer social.