L'Ibersol CBT és un altre des de l'arribada de Bright Mensah i Boe Nguidjol

L'Ibersol Club Bàsquet Tarragona és un altre equip des de l'arribada de Bright Mensah i Boe Nguidjol. Els dos fitxatges d'hivern han tingut impacte directe en el joc i en els resultats del conjunt de Jorge Serna. Els blaus han passat d'estar pràcticament condemnats al descens a enganxar-se a la permanència. Al CBT li faltava físic i capacitat per anotar, i amb ells dos, ho ha trobat. Mensah i Nguidjol han aportat una intensitat i un dinamisme que els tarragonins no van tenir durant la primera part de la temporada amb Noé Monroy. Com s'esperava, els dos ja són referents a dintre la pista. Titulars indiscutibles, han estat els màxims anotadors dels tarragonins en les tres últimes jornades.

L'U CONTRA U DE BRIGHT MENSAH

Bright Mensah va aterrar a Tarragona a mitjan desembre i des de llavors ha jugat un total de cinc partits. De mitjana ha anotat gairebé 14 punts, ha repartit 2 assistències i ha agafat 3 rebots. La seva habilitat per generar joc a partir de l'u contra u l'ha fet imprescindible. És capaç de córrer a camp obert però també de treballar-se el seu tir, a més de defensar el perímetre. Amb experiència a LEB Or, després d'uns primers dies d'adaptació ja està al 100%. Juga més de 25 minuts per partit.

BOE NGUIDJOL, UN VALOR SEGUR

Encarà més transcendència ha agafat Boe Nguidjol. Procedent del Club Bàsquet Prat, del mateix grup, el pivot nord-americà amb passaport francès, ha millorat els seus números amb només tres partits. Amb el CBT ha jugat de mitjana més de 20 minuts per anotar de mitjana 13 punts, agafar 3 rebots i repartir 2 assistències. La seva envergadura li permet imposar-se sota tauler. Aporta qualitat en el tir de dos a prop de la pintura, però també té bona mà des de la línia de tres. Amb un 78% d'encert en tirs de dos i un 58% en tirs de camp, és el jugador amb més encert.

DESCANS I DESPRÉS, EL DERBI PER TAC 12

Jorge Serna tindrà una setmana sense partit per acabar d'encaixar totes les peces del nou CBT. Després, arriba un plat fort a la pista de l'OCA Global Salou. El derbi es podrà veure en directe per TAC 12, diumenge 28 de gener a partir de tres quarts de vuit del vespre.