L'abonament als aparcaments municipals s'encareix un 20%, sense previ avís

 

Els abonats dels aparcaments municipals de Tarragona han pagat un 20% més aquest gener. L'any ha començat amb sorpresa perquè no havien estat informats de l'increment d'aquesta tarifa. Els rebuts van arribar als comptes bancaris la setmana passada, sense previ avís, i no ha estat fins aquest dilluns quan s'han penjat els primers cartells explicatius.

Des de l'Empresa Municipal de Transports s'admet que no es va informar degudament a les persones abonades sobre l'actualització de les tarifes 2024. Des de les files d'Esquerra Republicana, que van sortir al pas per alertar de la pujada, consideren injustificat l'encariment del 20% i critiquen la falta de transparència i informació. 

Els abonats que fins ara pagaven 55 euros passen a assumir una quota de 66 euros al mes per una plaça de 24 hores, mentrestant en aparcaments com Bastos on ja es pagava 66 euros l'import s'enfila fins als 79. Aquest increment va acompanyat de la pujada del tiquet diari. El màxim per estacionar s'ha encarit un euro aquest 2024 i ja costa 5,95. Els republicans, per cert, també han aprofitat per criticar l'eliminació de punts d'aparcament gratuït a la ciutat que ara passaran a ser de zona verda o blava.