La Rambla Francesc Macià serà de zona blava

Treballs aquest dilluns per acabar de transformar el miler de places d'estacionament regulat de l'entorn de l'Hospital Joan XXIII de zona blanca a verda. Unes tasques que se centren aquests dies en els carrers Joan Miró, Joan Ruiz i Porta i Macià Mallol.

FRANCESC MACIÀ, SENSE DESCOMPTES PER A RESIDENTS

La implementació de pagament que, segons ha pogut saber TAC12, no serà només a través de zones verdes, sinó també blaves. D'aquesta manera, la intenció de l'Ajuntament és que la setmana vinent comenci el canvi de zona blanca a blava a la Rambla Francesc Macià, des de la plaça de la Generalitat fins a la plaça de les Corts Catalanes, on també es deixarà d'aparcar gratuïtament.

D'aquesta manera, i al contrari del miler de places que passen a zona verda, els veïns no podran gaudir d'un preu reduït en la cinquantena de places que ara passaran a ser de color blau. Un tipus de zona regulada que donarà continuïtat al que ja existeix a la Rambla Lluís Companys.

La intenció del govern municipal és que el pagament per aparcar, tant en aquesta nova zona blava com en el miler de noves places de zona verda, pugui entrar en vigor durant el mes de febrer, quan s'hagin instal·lat els nous parquímetres.