La Minicopa ACB ja fa vibrar Tarragona

La màgia del millor bàsquet de formació de l'estat ja es viu a Tarragona. La Minicopa ACB va arrencar aquest dimecres en una jornada inaugural on els grans favorits no van fallar. En joc, fins divendres al matí, hi ha sis bitllets per anar a la fase final de la competició, que es farà a Màlaga: allà els esperaran els amfitrions, l'Unicaja, i el Reial Madrid, l'equip campió.

En unes instal·lacions immillorables com el Palau d'Esports i el pavelló de Camp Clar es jugaran un total de vint-i-sis partits. Una oportunitat única de veure fins a 200 jugadors dels millors planters. I és que per alguna cosa, la Minicopa està batejada com la competició on neixen les estrelles. Després de vint edicions, cent setze nens que hi han format part han arribat a l'elit. 

L'entrada a les pistes és totalment gratuïta, a més es pot fer una donació solidària al banc d'aliments. Divendres al matí, al Palau, es jugaran els últims partits i s'entregaran les medalles. S'espera que la competició tingui un retorn de més de 500.000 euros.