Romans per un dia

Són molts els que aquests dies aprofiten el Pont de la Puríssima per viatjar o, si més no, per fer activitats diferents. A Tarragona, s'han organitzat fins a cinc propostes amb l'objectiu que els visitants i els locals coneguin la història de la ciutat. Entre elles destaca una gimcana familiar per la Part Alta organitzada per Auriga Serveis Culturals.

A través d'aquesta, les diferents famílies han fet un viatge en el temps retrocedint 2.000 anys per convertir-se en ciutadans romans. Els jocs que s'han organitzat els ha permès conèixer com es dirien en aquella època, com era el seu dia a dia, quins objectes utilitzaven i com es vestien. Una proposta didàctica i familiar que busca que els participants coneguin com és viva a l'època i que vol posar en valor el patrimoni de la ciutat.

Han recorregut els principals carrers de la Part Alta, han gaudit del mapping de la Volta del Pallol i han vist la maqueta de Tàrraco. Amb tot, des de l'organització asseguren que s'han omplert totes les places, fet que demostra que apostar per aquest tipus d'activitats no només dona vida a la ciutat sinó que la reivindica.