Homenatge a quatre entitats del Camp de Tarragona per defensar els drets humans

La Fundació Bonanit és una de les quatre entitats i persones del Camp de Tarragona que la conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat ha homenatjat reconeixent els seus mèrits en la defensa dels drets humans. L’entitat tarragonina acull persones sense sostre i recorda que el dret a la vida i la llibertat és un dels drets fonamentals que ara fa 75 anys va formar part de Declaració dels Drets Humans.

La Fundació Bonanit ha rebut el reconeixement en el marc de l’acte commemoratiu del 75è aniversari de la Declaració dels Drets Humans que s’ha dut a terme al Moll de Costa, a tocar del vaixell d’Open Arms que aquests dies està amarrat al Port de Tarragona. És un dels quatre actes commemoratius que impulsa la Generalitat per conscienciar la ciutadania i reconèixer la tasca de les entitats que treballen contra la vulneració de drets. Una lluita que, ha advertit la consellera d’Igualtat Tània Verge, ha de ser col·lectiva.

L’acte també ha servit per homenatjar tres entitats més implantades al territori: el col·lectiu H2O, Reus Refugi i l’Observatori de les Desaparicions Forçades de Menors.