L'ànima de Sergi Xirinacs perviu al cicle Dones Mite

L’espectacle continua. El col·lectiu TeclaSmith segueix pujant a escena per recrear escenes d’obres clàssiques amb protagonisme femení dins el cicle Dones Mite. És l’última iniciativa impulsada pel desaparegut Sergi Xirinacs. La millor manera d’honorar la memòria del dramaturg, que va morir l’1 de novembre, és completar el cicle.

Les actrius Àngels Sabaté i Xesca Arqués recreen una escena extreta de les Metamorfosis d’Ovidi. És la penúltima entrega del cicle Dones Mite que el col·lectiu TeclaSmith ha impulsat en el marc de la tardor literària. Aquesta, però, tenia una forta càrrega emotiva. El col·lectiu l’havia d’afrontar sense la inspiració i la direcció de l’ànima del grup. El dramaturg Sergi Xirinachs va morir el passat 1 de novembre.

Tot i la sentida pèrdua del seu principal referent, el col·lectiu TeclaSmith va conjurar-se per completar el cicle en què treballaven. La Cinta Ramon ha estat l’encarregada d’assumir la direcció de les propostes amb la voluntat de mantenir l’essència que deixa com a llegat Sergi Xirinacs.

Queda encara una última escenificació dedicada a les bruixes de Macbeth, amb col·loqui inclòs, que el col·lectiu representarà el 12 de desembre.