La intensitat i els fonaments, la recepta de Jorge Serna per al CBT

La intensitat i els fonaments bàsics del bàsquet són els ingredients innegociables de la recepta de Jorge Serna per aconseguir la salvació a LEB Plata. El nou entrenador de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona sap que no inventa res de nou, però en casos com el que viu el conjunt blau, cuer i amb una victòria en vuit partits, acostuma a ser bàsic per començar a capgirar la dinàmica.

I d'intensitat, justament, no en va faltar ni una mica en la primera sessió dirigida pel tècnic aragonès al pavelló del Serrallo. Serna no para quiet, crida, corregeix i motiva els seus. Ja va avisar que és la seva forma d'entendre el bàsquet.

ATRET PEL PROJECTE

Amb tot, el substitut de Noé Monroy sap molt bé on ha aterrat. No només per haver-se posat el dia amb l'actualitat de l'equip, sinó perquè la història del club no li és desconeguda. Més enllà del repte de la salvació, a Serna l'ha atret venir a Tarragona.

Per davant, pocs dies d'entrenaments pel debut de Jorge Serna. Una estrena molt exigent: diumenge a la pista del Cartagena, segon classificat.