Jorge Serna substitueix Noé Monroy a la banqueta de l'Ibersol CBT

Jorge Serna té l'encàrrec de portar l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona a la salvació. La junta blava l'ha designat com a nou entrenador arran de la destitució de Noé Monroy aquest dilluns a la nit, després d'un balanç d'1-7 per començar el curs com a cuers. Serna té 44 anys i és de Saragossa.

Precisament, a casa seva és on ha fet més feina. Fins a la temporada passada, va ser tres anys primer entrenador de l'Olivar de lliga EBA, el filial del Zaragoza, club amb una de les pedreres més importants de l'Estat. En aquesta etapa va visitar diverses vegades el Serrallo, així com Salou o Valls.

EXPERIÈNCIA A LEB OR

Abans de tornar a la seva terra, va dirigir el Lleida a LEB Or, on va aconseguir molta experiència. Va agafar l'equip a mitja temporada 2017-2018 i el va aconseguir salvar, fita que al Serrallo buscarà repetir. Després, el curs 2018-2019 va situar el Lleida 11è, però el 2019-2020 va ser destituït a mitja temporada.

MONROY ESGOTA EL CRÈDIT

Monroy

Un Jorge Serna que arriba per substituir Noé Monroy. L'aposta del club per gent de la casa també es va plasmar a la banqueta quan Berni Álvarez va dir adéu després de 13 temporades. Monroy tenia la complicadíssima tasca d'agafar el relleu de tota una institució i en el retorn a la LEB Plata.

El tècnic no havia estat mai primer entrenador en aquesta categoria, però sí assistent, justament de Berni. A més, partia amb l'avantatge de conèixer bona part de la plantilla, ja que Noé era una de les peces més importants de l'engranatge del planter del CBT.

LES SEGONES MEITATS, LA LLOSA

El nou projecte, però, no ha acabat d'arrencar en cap moment. No obstant això, és una realitat que l'equip va començar el curs a cama canviada, i és que els dos jugadors més determinants fins al moment, Jacob Boonyasith i Ousmane Ndour, han arribat tard. El nord-americà va aterrar a Tarragona tot just abans del debut en lliga i el senegalès va reincorporar-fa menys d'un mes.

Per fi amb tot a lloc, l'Ibersol CBT ha millorat el joc, però no els resultats. Només una victòria en vuit jornades ha acabat condemnant Noé Monroy, que no ha estat capaç de tocar la tecla. Especialment en les segones meitats, i és que els tarragonins només són capaços de competir fins al descans. Sense canvi de dinàmica a la pista, el CBT el busca ara a la banqueta.