El present i el futur dels mercats es debat a Tarragona

Posar damunt la taula els reptes de futur dels 160 mercats sedentaris de Catalunya i les més de les seves 11.000 parades. Aquest és l'objectiu del quart Congrés de Mercats de Catalunya que se celebra aquest dilluns al Palau de Congressos de Tarragona.

Des de la direcció general de Comerç del govern català creuen que el sector gaudeix de bona salut, però que ha d'estar amatent a les necessitats dels seus compradors per a competir en igualtat d'oportunitats. Això passa, sobretot, per la innovació i l'actualització tecnològica constants.

GARANTIR EL RELLEU GENERACIONAL

El congrés se celebra en aquesta edició per primera vegada fora de Barcelona, en reconeixement de la bona tasca feta en els darrers anys per l'empresa de Mercats tarragonina. Des d'aquesta coincideixen en els reptes plantejats, als que sumen la necessitat que l'activitat sigui atractiva perquè els paradistes la continuïn en un futur.

Des de Tarragona també s'ha volgut posar en valor la tasca dels mercats no sedentaris, amb referents a nivell europeu com el mercadet dels diumenges a Bonavista.