Poc premi per al Nàstic

El futbol, i menys aquesta primera federació, no entén de mèrits ni de justícia. Si perdones i comets errades ho pagues, com li ha tornat a passar al Nàstic. Els grana s'han tornat a quedar amb la mel als llavis. Un gol d'Escobar al minut 88 ha evitat que el conjunt de Dani Vidal tornés a guanyar un partit set jornades després.

HAN TORNAT A TROBAR EL GOL

El Nàstic no ha fallat a l'estil. Ha jugat a camp contrari des de l'inici i ha tingut les millors ocasions. Andy Escudero ha estat el primer a avisar. El seu obús des de més enllà de la frontal s'ha topat amb el travesser. Al minut 19, sí que ha trobat porteria, per fi, després de tres partits, el remat de cap de Pablo Fernández. La centrada de Jaume Jardí des de la banda és una delícia.

Els locals s'han activat, tot i que no han xutat amb perill entre els tres pals. Sí que ho ha tornat a fer l'autor del 0-1. Pablo ha vist aquest cop com el seu xut sortia desviat.

SI NO SENTENCIES... 

Una sentència que no ha arribat tampoc a la segona meitat. Andy ho ha tornat a intentar des de lluny, també sense sort. L'Irun ha crescut amb el pas dels minuts i Varo, amb el peu, ha salvat l'empat després d'un remat ajustat al primer pal. Quan el partit moria i els grana feia estona que s'havien resguardat en defensa, ha arribat el gol local. Trigueros no refusa una pilota dividida i la jugada acaba amb la diana d'Escobar des de l'interior de l'àrea petita.

Un altre gerro d'aigua freda per a un Nàstic que ho intenta tot, competeix, genera i domina, però no guanya des del 30 de setembre.