L'Ibersol CBT buscarà el primer triomf al Serrallo en directe per TAC 12

L'Ibersol Club Bàsquet Tarragona vol aprofitar l'empenta de la primera victòria de la temporada per enganxar-se a la permanència de la LEB Plata i sortir de la cua de la classificació. Noé Monroy espera que la plantilla hagi guanyat confiança. Amb tot, el bon treball dels jugadors, tot i l'inici de temporada amb sis derrotes consecutives, no ha canviat. 

Així, el tècnic intenta treure rellevància al duel davant el Mataró: un rival directe a la part baixa de la classificació. Els del Maresme són quarts per la cua amb un balanç de dues victòries i cinc derrotes. Els tarragonins, cuers amb un triomf i sis derrotes. El CBT té clar que només és la jornada vuit i encara queda molta lliga.

EL MÀXIM ANOTARDOR DEL GRUP JUGA AL MATARÓ

Per guanyar, l'Ibersol CBT haurà d'intentar aturar al que fins ara és el màxim anotador del grup amb 133 punts. L'aler Jordi Juanola, de mitjana, anota 19 punts per partit. Sota la pintura, el físic del pivot Sall, també és diferencial.

EN DIRECTE PER LA TV

El duel entre CBT i Mataró arrencarà dissabte a un quart de set de la tarda i es podrà veure en directe per TAC12 i la plataforma la Xarxa +.