Nova derrota de l'Ibersol CBT, que segueix sense guanyar

Després de cinc jornades, l'Ibersol CBT continua sense conèixer la victòria. A la pista del filial del Gran Canària, el resultat va ser de 90-72. Un marcador, de nou, massa cruel pel que es va veure durant gairebé tot el partit. El duel va seguir un guió que ja hem vist. El conjunt de Noé Monroy va competir durant la primera meitat, però no va poder aguantar el ritme els quaranta minuts. I així és molt complicat.

Els tarragonins, especialment encertats i amb un 4 de 6 des de la línia de tres, van arribar al descans només quatre punts per sota, 44 - 40. Les ratxes de talent ofensiu dels locals, però, van marcar diferències i la distància al marcador es va ampliar fins als set punts al final del tercer període.

L'ÚLTIM PERÍODE, DECISIU

L'inici de l'últim quart va ser determinant. Els canaris van agafar embranzida per marxar de dotze i el CBT ja no va trobar resposta. El cop moral va tornar a ser dur i els tarragonins van veure com els canaris aprofitaven uns últims minuts de tràmit per ampliar el marcador.

El jove aler-pivot polonès Jakob Urbaniak amb 31 punts va ser un malson per la defensa tarragonina. David Fernández amb 21, Chazelas amb 13 i Ousmane amb 12 van ser els millors dels blaus.

Diumenge a les set de la tarda arribarà l'últim dels tres partits que l'Ibersol CBT jugarà en una setmana. El Bàsquet Sant Antoni, tercer amb 4 victòries i una derrota, visita el Serrallo.