El Nàstic s'estrena a la Copa del Rei immers en una mala ratxa

La Copa del Rei arriba en un moment delicat per al Nàstic. El partit de primera ronda al camp de l'Orihuela pot suposar un punt d'inflexió per capgirar la mala dinàmica del mes d'octubre, rematada aquest diumenge amb la derrota a Riazor. També pot ser l'inici d'una competició il·lusionant i engrescadora, com la temporada passada. I no es pot descartar, tampoc, que pugui ser una distracció per a un Nàstic que vol mantenir-se en el grup capdavanter de la Primera Federació.

Sigui com sigui, els dubtes no s'esvairan fins que la pilota comenci a rodar a Los Arcos. El que sí que ja se sap és que Dani Vidal apostarà per sacsejar l'onze titular i donar protagonisme a aquells jugadors que fins ara no han trepitjat tant la gespa. Això, però, no fa patir un tècnic que gaudeix d'una plantilla llarga; de fet, a Oriola només viatjaran futbolistes del primer equip.

DE MENYS A MÉS

 El primer rival del Nàstic a la Copa 2023-24 serà un Orihuela que és el quart classificat del grup 4 de Segona Federació amb quatre victòries, dos empats i tres derrotes. Precisament, els valencians han pogut refer-se d'un mal inici de lliga, amb tres triomfs en els últims quatre partits.

L'Orihuela és un vell conegut del Nàstic, especialment en la dècada passada a Segona Divisió B. En l'última visita a Los Arcos, poc abans de l'esclat de la pandèmia, empat a 2. El partit de Copa d'enguany, aquest dimecres, dia de Tots Sants, a les 18h.