L'Ibersol CBT vol ajuntar-ho tot per capgirar la dinàmica

En les quatre primeres jornades en el retorn a LEB Plata, l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona ha mostrat notables individualitats, bones estones de col·lectiu i minuts d'intensitat. Ara bé, per ser competitius a la tercera categoria estatal, cal ajuntar-ho tot. A cada partit els tarragonins han millorat en algun aspecte, però han flaquejat en algun altre.

En l'últim matx, el derbi contra el Salou, el CBT va fer la millor primera meitat de la temporada. El tercer i quart quarts, però, els de blau van perdre el control del partit i van arronsar-se mentalment. Al Serrallo saben, si més no, que una victòria pot canviar el panorama

OUSMANE, MÉS RODAT

El CBT vol que el primer triomf arribi a la pista del filial del Gran Canària. És un equip que també arrossega necessitats després de guanyar només un partit dels quatre disputats.

A l'expedició hi tornarà a ser Ousmane, un dels blaus més destacats en el derbi tot just arribat a Tarragona i que ha d'assumir, des de ja, protagonisme sota la cistella. El Gran Canaria-Ibersol CBT es jugarà aquest dimecres, dia de Tots Sants, a les 12 h, hora peninsular.