El Nàstic perd el lideratge a Riazor

El Deportivo de la Coruña ha baixat dels núvols al Nàstic, que ja no és líder del grup 1 de 1a Federació. Els grana acumulen quatre jornades sense guanyar amb dos punts de dotze possibles. Una dinàmica negativa, més de resultats, que de joc. L'1 a 0 a Riazor ha estat marcat per la polèmica i un gol aul·lat.

El conjunt de Dani Vidal ha saltat, sense complexes, a tot un camp com Riazor i davant 20.000 espectadors. El Depor ha sortit atemorit per no haver guanyat encara davant la seva afició, i els grana han dominat la primera meitat. Possessió i joc a camp rival. El Nàstic de fet, s'ha avançat al marcador gràcies a un gol de Marc Fernández. L'àrbitre l'ha anul·lat per una suposada falta, si més no, rigurosa de Jaume Jardí sobre el defensor.

ALBERTO VARO SALVA ELS MOBLES

El Depor no s'ha tret la por del cos fins ben passada la mitja hora, però ha tingut també la seva oportunitat. A l'última jugada, Varo ha salvat el gol local. El mateix porter de cambrils ha estat el protagonista del segon temps.  Els corunyesos, han tancat al Nàstic a la seva área. Els tarragonins, per primer cop en tota la competició, s'han vist superats. Varo, però, ha salvat els mobles en diverses ocasions i aturades de mèrit i de tots els colors.

La resistència s'ha acabat al minut 72. El llançament de cantonada de Lucas Pérez és un regal al gol. El central Pablo Martínez s'ha anticipat als defensors i ha fet l'única diana del partit.

NO HI HA HAGUT REACCIÓ

Amb el triomf a la mà el Depor ha decidit que l'1 a 0 era més que bo. L'expulsió de Concha per doble groga al 88 ha deixat sense opcions a un Nastic que no ha tingut l'empenta final d'altres dies.

Sense pràcticament descans, dimecres arriba el somni de la Copa. Servirà també per canviar d'aires. A les sis de la tarda, Oriola - Nàstic.