El derbi de LEB Plata, en directe a TAC12

Derbi de necessitats aquest dissabte a les set de la tarda al pavelló del Serrallo. Ibersol Club Bàsquet Tarragona i OCA Global Club Bàsquet Salou es veuran les cares per escapar de la part baixa de la LEB Plata. I són això, necessitats, i no urgències, perquè la temporada tot just acaba de començar. Els tarragonins no sumen cap victòria en els primers quatre partits; els salouencs, només una.

El primer triomf del CBT va estar a punt d'arribar la darrera jornada, a la pista de l'Alginet. A diferència dels altres partits, els de Noé Monroy van fer un bon primer quart. Això els va permetre disputar el partit fins al final, cosa que encara no havia passat fins ara. La victòria, però, es va acabar escapant en no acabar de gestionar bé els darrers minuts.

EL SALOU JA SAP QUÈ ÉS GUANYAR

Per contra, el Salou arriba amb menys pressió perquè la primera victòria ja va arribar, en aquest cas, en la segona jornada a la pista del Mataró i ben bé sobre la botzina. Ara volen aconseguir el segon triomf en dos partits a domicili. Amb tot, Salou i CBT s'han enfrontat moltes vegades, però el derbi d'enguany és inèdit a LEB Plata. El capità salouenc, CJ Barksdale, ja n'ha jugat uns quants.

ES VEURÀ A LA TV

Tota l'emoció del derbi d'aquest dissabte es podrà seguir en directe a TAC12.