Xoc de trens a Riazor

Xoc de trens a Riazor entre el Deportivo de la Coruña i el Nàstic. Duel entre un històric que viu la seva quarta temporada lluny del futbol professional i el líder del grup 1 de 1a Federació. Partit també per capgirar dinàmiques. Els gallecs necessiten el primer triomf a casa i esborrar fantasmes. Tretzens classificats amb onze punts, estan obligats a començar a mirar cap a dalt després de guanyar la setmana passada per 0-1 a Sabadell. Els grana, per la seva banda, fa tres jornades que no guanyen, amb dos empats i una derrota.

Entre les moltes virtuts del Depor, destaquen les seves individualitats, amb jugadors de categories superiors com Balenziaga, Salva Sevilla o Lucas Pérez. Serà clau guanyar duels en l'u contra u. Per això, el tècnic espera veure un Nàstic valent.

AL NÀSTIC LI ESPERA UN GRAN AMBIENT A LES GRADES 

Aquesta temporada, en els quatre partits que el Deportivo ha jugat a Riazor de mitjana, han assistit més de 22.000 espectadors. El Depor - Nàstic de diumenge arrencarà a les 19:00  h de la tarda. L'últim enfrontament entre tots dos equips es remunta a la temporada 18/19, llavors a 2a Divisió, el partit va acabar amb empat a un gol.