Diverses processons i via crucis durant el cap de setmana a Tarragona

A banda de les benediccions i d’aqueta processó de diumenge de Rams, aquest cap de setmana la Setmana Santa de Tarragona també ha viscut les primeres processons i via-curcis. Anem a repassar-los....

La Processó del Divendres de Dolors va tornar a completar el seu recorregut pels carrers de la Part Alt de Tarragona. El Gremi de Pagesos va tornar ha organitzar aquesta processó presidida pel Sant Crist de la Pietat. Un recorregut que va estar presidit pels Armats de la Confraria de La Sang de Constatí i on també es van poder lloar i contemplar els misteris de la Pietat i del Sant Sepulcre.

I la pluja no va poder impedir la processó de la Passió de la Confraria del Cristo del Buen Amor. Un any especial per aquesta confraria que enguany compleix 25 anys història, és la més jove de la Setmana Santa de Tarragona. La processó va recórrer diversos carrers de la Part Baixa de la ciutat i va arrencar de l’església de Sant Nicolau de Bari.

I des de la plaça del Rei va arrencar el Via-crucis de la Sang que recórrer els diversos carrers de la Part Alta amb un itinerari molt especial. El Crist de la Sang va ser venerat a la Catedral i després va retornar a l’església de Natzaret.