La temporada de tardor de La Trono serà la de més qualitat de la seva història

Després de l'èxit sense precedents del FITT l'equip de la Trono torna a engegar la maquinària teatral amb la temporada de tardor de la sala.

Les diferents formes de relacionar-nos en convivència i la mateixa existència dels éssers humans serà el denominador comú d'una temporada que fa un salt qualitatiu.

S'ha espremut el potencial del Teatre Metropol per portar obres i companyies més grans. 13 espectacles i 26 funcions que allargaran el curs teatral fins a finals de gener. 

L'israelià Kulu Orr serà l'encarregat d'obrir la llauna el 30 de setembre amb el seu espectacle únic de llum i música 'Control Freak'

L'endemà, serà el torn per al Col·lectiu Desasosiego, que portarà la seva versió de 'Bodas de sangre' premiada a Fira Tàrrega. Es diu 'Un segundo bajo l'arena' i es representarà al jardí del Metropol per a una setantena de persones. 

El 7 i 8 d'octubre es repeteix l'experiència de les funcions de migdia amb 'La caja' de la companyia valenciana Teatro de la Catrina.

Sala trono llengardaix

La producció de la Trono 'Tornaria a viure com si fos un llangardaix' es reestrena a mitjan octubre després d'exhaurir entrades la temporada passada.

 Les Heyvan tancaran l'octubre amb l'estrena d''Iceberg', l'obra guanyadora del premi que atorguen les sales privades catalanes per a companyies emergents.

La Trono ha preparat una gran traca final amb tres de les companyies en més bona forma de Catalunya. Es tracta de la Sala Flyhard amb 'La pell fina', Egos Teatre i el seu musical 'Baby BOOM!' i La Calòrica amb 'Els ocells'

Un cop acabi la temporada de tardor, és segur que hi haurà teatre al Metropol fins al març, quan acaba el conveni de la Trono amb l'Ajuntament. Els seus gestors, però, desconeixen que passarà a partir de llavors. Tot dependrà de les converses amb el consistori previstes per a després de Santa Tecla.