Detenen un home a Tarragona per la mort de la seva parella

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'assassinat d'una dona a Tarragona, presumptament, a mans de la seva parella sentimental. Els fets s'haurien produït aquest diumenge al voltant de les 5 de la tarda. Llavors, els Mossos van rebre un avís alertant que hi havia una dona morta en un domicili.

L'Àrea d'Investigació Criminal treballa amb la hipòtesi que es tracta d'un feminicidi perquè el cadàver presentava signes de criminalitat. Per aquest motiu, els Mossos van detenir aquest dilluns la seva parella, un home de 43 anys, com a presumpte autor de la mort violenta de la dona. Tot i això, no consten denúncies prèvies entre la parella. 

La mort de la dona va arribar diumenge en mans dels Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona que va obrir una causa per investigar els fets. Després de rebre els informes provisionals de l'autòpsia, es va transferir el cas al jutjat de Violència de Tarragona. El detingut es troba en seu policial i avui encara no passarà a disposició judicial.

Si és confirma, serà la tercera víctima mortal per violència masclista en el que portem d'any a la demarcació de Tarragona i suposaria el segon assassinat en mans de la parella. D'altra banda, en cap dels tres casos constaven denúncies prèvies. Al conjunt de Catalunya és ja el 12è feminicidi en 9 mesos.