L'oposició celebra la licitació del contracte de la neteja, però reclama més control a l'actual empresa

Satisfacció generalitzada entre els grups de l'oposició de l'Ajuntament de Tarragona pel fet que, finalment, sí que s'hagin presentat fins a cinc empreses a la licitació del nou contracte de neteja de la ciutat.

ERC CRITICA ELS OBSTACLES

Un fet que, des d'Esquerra Republicana celebren, ja que, diuen que el nou plec de clàusules no conté canvis significatius respecte al presentat per l'anterior govern, més enllà de consideracions purament polítiques. Lamenten, això sí, que diverses maniobres hagin retardat el procés. Entre aquestes destaquen que l'única empresa que havia presentat al·legacions a l'anterior licitació, Smatsa, vinculada presumptament a casos de corrupció com el Mercuri de Sabadell, no hagi acabat presentant cap oferta.

PP I COMUNS RECLAMEN MÉS CONTROL

Tant des dels republicans com des de d'altres grups de l'oposició, com el Partit Popular i En Comú Podem mostren també la preocupació per la prestació del servei en el termini obert fins a l'inici de la implementació del nou contracte. És per això que reclamen al govern del PSC que incrementi la fiscalització a l'actual empresa adjudicatària per a millorar una neteja que diuen no està al nivell necessari per a la ciutat.

Un termini per a poder veure implementat el nou contracte que es podria allargar, en el millor dels casos, fins a finals de l'any 2024, sempre que no es presentin recursos a la seva adjudicació.