La Biennal d'Art de la Diputació explora les noves tendències artístiques

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona exposa fins al 10 de desembre les 13 obres seleccionades pel jurat en el marc de la Biennal d’Art. La donostiarra Maider López s’ha endut el principal guardó entre 160 obres de disciplines diverses presentades.

Una creació audiovisual que reflexiona sobre el món rural i la natura a través de la recol·lecció de l’herba de forma col·lectiva ha estat l’obra guanyadora de la Biennal d’Art de la Diputació de Tarragona. Un certamen reformulat ara fa dos anys per adequar-lo a les noves tendències i disciplines artístiques. Maider López, que s’ha endut els 6.000 euros  en què està dotat el premi, destaca precisament aquesta ampliació disciplinària del que s’entén com a art com un dels atractius del certamen.

TEMPS FINS AL 10 DE DESEMBRE

Així, la Biennal d’Art de la Diputació vol convertir-se en un aparador de les noves tendències artístiques que fusionen disciplines i llenguatges. També vol ser un motor per promoure la creació al territori. De fet, dues de les 13 obres finalistes, les han realitzat artistes del territori.

En aquesta edició s’han presentat a la Biennal un total de 160 treballs. La mostra dels 13 escollits es pot visitar al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona fins al 10 de desembre.