Els Pirineus busquen treballadors al sector turístic de la Costa Daurada

La seu de Tarragona Impulsa ha quedat petita per acollir la segona edició del 'Job dating Pirineus-Costa Daurada'. Les dades de participació han pujat respecte a l'any passat amb 400 sol·licitants de feina que han vingut a les entrevistes presencials.

Tot i això, ja s'ha superat la xifra dels 500 inscrits de forma telemàtica de l'any passat per a la vora de 300 llocs oferts. La incitava serveix perquè el Camp de Tarragona posi remei a l'estacionalitat laboral provocada pel turisme i els empresaris del Pirineu trobin persones amb experiència de cara a la temporada d'esquí.

job dating

La majoria de les feines són de l'àmbit de la restauració i l'hoteleria i els perfils de sol·licitants són molt variats. Les entrevistes ràpides són una oportunitat per a aquells qui no tenen gaire experiència, així com per a persones que fa anys que treballen en el sector turístic.

La primera edició del 'Job Dating Pirineus-Costa Daurada' va tancar-se amb prop d'un 40% de persones contractades del mig miler de participants totals.