Salvador Fà, perpetuador de Santa Tecla 2023: "Que tothom visqui la festa"

Si s'hagués de fer una pel·lícula sobre vuit cognoms teclers, un dels molts candidats podria ser perfectament el de , una família històricament vinculada a la Festa i que enguany veu reconeguts els seus esforços durant dècades. En aquest cas, Salvador Vallverdú exerceix com a perpetuador de Santa Tecla 2023. Ell ha estat la persona triada pel govern per tal d'animar els tarragonins i tarragonines, durant la Crida, a participar a la festa major.

La seva passió per la cultura popular no és casual, perquè el pare, Salvador i Llimiana, va ser un coreògraf i director de danses de reconeguda trajectòria, i ànima de l’Esbart Dansaire de Tarragona. Un Esbart on Salvador fill ha continuat amb el seu llegat. Des d'allà ha estat una peça clau per la recuperació de diversos elements del Seguici Popular; també des de la Comissió Assessora, on, curiosament, va rebre la notícia que seria perpetuador.

Comencen, doncs, els que molts tarragonins i tarragonines consideren els millors dies de l'any. També per a Salvador , que fa una crida a gaudir de Santa Tecla i que cadascú la visqui a la seva manera.