Víbria i Lleó Petit exposen la seva història

La Vibria està de celebració. Enguany arriba a les tres dècades d’existència. L’element del bestiari nascut al Serrallo vol compartir amb tarragonins i visitants el seu llegat. Per això, exposa, a l'Espai Turisme, instantànies dels principals moments icònics que han omplert el seu àlbum fotogràfic. Un passeig per trenta anys d’història que inclou també els primers esbossos de la Víbria, objectes i vestits que han acompanyat la colla al llarg dels anys. S’hi incorporaran, després de la seva estrena aquest cap de setmana, els vestits nous.

La Víbria afronta els seus 30 anys d’història mirant enrere amb nostàlgia, però també amb la previsió de tenir un futur assegurat.

TAMBÉ EL LLEÓ PETIT

També està de celebració el Lleó Petit. Les imatges més icòniques de les dues dècades d'història d'aquest ja es poden veure a la Sala Espai Jove Kesse. L'exposició "20 anys del Lleó Petit" recull una desena de fotografies que recorden els seus millors moments així com a tots aquells que l'han portat i el porten. La inauguració de la mostra va despertar els seus records. Sempre pica la curiositat veure's de petit.  Entre els assistents, la Cristina i en Daniel Grau. Dos germans que han portat el Lleonet Petit i a qui l'honor els va arribar per llegat familiar. Tots dos ja es preparen per a unes festes de Santa Tecla que sempre viuen amb una il·lusió especial. A més, el germà gran del Lleó també està d'aniversari i arriba ja a la trentena.