La versatilitat fa colíder el Nàstic (1-0)

Si en el primer partit de la temporada a casa es va segellar la victòria escassos minuts després del xiulet inicial, en el segon partit del curs al Nou Estadi va caler esperar al temps afegit. El Nàstic es va imposar in extremis al Barça B amb una volea des de la frontal de Gorostidi, que va fer esclatar el Nou Estadi amb 7.000 espectadors.

Sis de sis a casa; dues victòries i un empat que deixen els grana colíders amb la Ponferradina. I no és un colideratge casual perquè fins ara, el Nàstic ha vençut i ha convençut. En els tres partits, tres registres molt diferents que demostren una versatilitat que pot donar molts punts.

GOL MAL ANUL·LAT

Aquesta vegada, amb certa revolució a l'onze inicial i tractant de tu a tu al filial blaugrana. La victòria dels del Dani Vidal es podria haver començat a gestar en el primer temps, quan l'àrbitre va anul·lar un gol legal a Jaume Jardí. La Primera Federació és una lliga sense VAR, de manera que el fora de joc mal assenyalat no es va poder revertir.

Tot just començat el segon temps, va arribar un dels moments clau del partit: l'expulsió de Fermín per doble groga. El blaugrana reforçava el filial ja que el primer equip estava d'aturada per seleccions. Amb tot, el Nàstic ho va continuar intentant, intensificant les temptatives sense sort.

EUFÒRIA AL NOU ESTADI

Mentrestant, les poques que tenia el Barça B es topaven amb un encertat Varo a la porteria, que aquesta jornada redebutava amb el Nàstic. El final, conegut per tothom; el gol de Gorostidi va donar pas a l'eufòria col·lectiva. La plantilla és una pinya.