Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

María José Figueras presentarà una candidatura alternativa al rectorat de la URV

Per primer cop un rector de la Universitat Rovira i Virgili haurà de defensar la seva proposta per optar a la reelecció i completar un cicle de vuit anys al capdavant de la universitat. Després de quatre anys al càrrec, Josep Anton Ferré, ja ha mostrat la seva voluntat de donar continuïtat al seu projecte, però per poder fer-ho tindrà una oponent. La investigadora del departament de Ciències Mèdiques Bàsiques, Maria José Figueras liderarà un projecte alternatiu. La futura candidata, la formalització de candidatures es tancarà el 17 d’abril, destaca que la voluntat de l’equip que està formant es centrarà a dibuixar un govern que fomenti una major participació dels diferents estaments universitaris, incloent els alumnes, en la presa de decisions.

En cas de sortir escollida, Maria José Figueras es convertiria en la primera dona que dirigiria la Universitat Rovira i Virgili. A nivell estatal, només cinc dones regeixen els destins d’altres universitats. Després d’anunciar la seva voluntat de presentar-se, ara Maria José Figueras treballa en la confecció de l’equip i la redacció del programa electoral. Les eleccions a la URV tindran lloc el 15 de maig.

tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona