El Tarragona Rock Choir busca nous integrants

La trentena d'integrants del Tarragona Rock Choir van obrir les portes del seu assaig setmanal als curiosos que van voler conèixer de prop les virtuts del cant coral. L'objectiu d'aquesta acció participativa és fer veure a la ciutadania que no fan falta estudis per poder cantar i passar-ho bé. Una proposta que podria ajudar a fer créixer aquest cor creat a finals de l'any passat i de cobrir la falta d'homes.

CANT CORAL A RITME DE RADIOHEAD

El Teatre Magatzem va ser testimoni del procés meticulós de construcció d'una cançó coral. El tema escollit va ser el hit de Radiohead Creep i la setantena de participants van acabar cantant-la a tres veus. L'acció va fer perdre la vergonya a més d'un i els membres del cor animen a tots aquells qui canten a la dutxa a fer el pas i ajuntar-se amb aquesta gran família.

El Tarragona Rock Choir és el quart cor que es crea des de la Xarxa de Cors de Rock d'Espanya i el passat mes de febrer va participar de la primera trobada de tots ells que va aplegar més d'un centenar de veus vingudes de Barcelona, Sant Cugat i Granada.