El PSC tanca la campanya amb el suport de Pedro Sánchez a Viñuales

El PSC de Tarragona ha acomiadat la campanya electoral tancant files per part de les primeres espases del partit al voltant de la figura de l'alcaldable tarragoní, Rubén Viñuales. D'aquesta manera, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el primer secretari del PSC, Salvador Illa, han avalat la candidatura de Viñulales per, diuen, tornar a reactivar la ciutat de Tarragona.

MÉS INVERSIÓ DE L'ESTAT

Rubén Viñuales ha centrat el seu discurs a recordar les inversions compromeses pel govern central a la ciutat, com la conversió de l'N-340 fins a La Mora o la inversió a la Necròpolis. Ho ha contraposat amb els projectes i inversions provinents de la Generalitat, tot i governar la mateixa formació tant a l'executiu català com a l'Ajuntament.

SUPORT DE SÁNCHEZ

El gran protagonisme de l'acte, però, l'ha tingut el president del govern central. Pedro Sánchez ha reivindicat la feina feta aquesta legislatura pel seu govern i la necessitat que nous alcaldes socialistes apliquin les principals lleis aprovades com la de l'habitatge. Sánchez ha ofert el suport de l'executiu central a Viñuales per tirar endavant el seu projecte.

Per últim, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha incidit en què per posar en marxa la nova Catalunya que volen els socialistes, primer s'han de guanyar alcaldies com la de Tarragona. Illa ha fet una crida a la política útil als consistoris catalans per superar les dels últims anys.

Uns socialistes que tanquen així una campanya electoral que esperen els retorni a l'alcaldia quatre anys després.