Volei Sant Pere i Sant Pau - Cisneros (0-3)

El Cisneros Alter ha fet bona la seva condició de favorit davant el Voleibol Sant Pere i Sant Pau i s'ha imposat per 0-3 en el partit inaugural de la fase d'ascens. Els  cooperativistes han patit de primera mà la fortalesa d'un equip que ha demostrat per què està fet per pujar de categoria.

Els nervis han jugat una mala passada al conjunt de Vlado Stevovski que no s'ha rendit en cap moment, però li ha faltat contundència en els moments decisius. Les decisions arbitrals, algunes de polèmiques, tampoc han ajudat als tarragonins.

DE MÉS A MENYS

Així, el primer set s'ha decidit per un ajustadíssim 25-27 favorable als de Tenerife. El SPiSP, després d'un mal inici, ha fet el més difícil i ha remuntat 7 punts fins a tenir pilota de set. Amb empat a 25, però, uns dobles assenyalats per l'àrbitre i un gran bloqueig han permès al Cisneros tancar el periode.

El resultat ha caigut com una llosa i els tinerfenys han aprofitat la dinàmica per emportar-se el segon i tercer set de forma clara amb parcials de 18-25 i 16-25. Demà, cara o creu contra l'Almendralejo Extremadura a les 10h. 

En cas de guanyar contra els extremenys, per saber si el Sant Pere i Sant Pau avança a semifinals, però, encara caldrà esperar fins al final del duel que el mateix Almendralejo jugarà davant el Cisneros a les 17 h.