Ricomà reivindica el canvi malgrat les adversitats

La Volta de la Tecleta del Petrori ha estat l'espai escollit per l'alcalde de Tarragona per fer balanç d'un mandat que ha estat marcat per qüestions sobrevingudes com l'esclat de la pandèmia o l'accident d'IQOXE. Tot i això, Ricomà ha volgut recalcar que el seu govern ha pogut engegar el canvi de ciutat que s'havia marcat com a objectiu.

Ricomà ha volgut remarcar que la cohesió de ciutat i la sostenibilitat han marcat el rumb a seguir, un fet que ha exemplificat amb la redacció del nou POUM engegada en els darrers mesos. També ha remarcat que, tot i els problemes als quals s'han hagut d'enfrontar, s'han aconseguit desencallar grans projectes pendents des de feia anys.

VALORACIÓ POSITIVA DEL PACTE DE GOVERN

Ricoma i govern

Un Pau Ricomà que també ha volgut fer valdre la tasca feta per l'actual equip de govern, el sorgit del pacte del 2021 amb Junts per Tarragona, la CUP i el regidor no adscrit Herman Pinedo. Preguntat sobre si repetiria el mateix acord a partir del mes de juny, ha preferit esperar a conèixer quines circumstàncies existiran després de les eleccions municipals.

FUTUR DE GRANS INVERSIONS

Un alcalde tarragoní que sí que ha aventurat que el pròxim mandat serà el de les grans inversions de ciutat, tant les compromeses amb altres administracions com les provinents dels fons Next Generation. En aquest sentit, ha destacat la remodelació la Ciutat Residencial, el Fòrum de la Justícia o el nou hospital Joan XXIII. Uns projectes que diu han de consolidar el canvi iniciat en aquest mandat municipal.