Allargar la ratxa per continuar a dalt

El Club Bàsquet Tarragona és el segon equip més en forma del seu grup de la lliga EBA; acumula quatre victòries consecutives, només una menys que el Barça B. Precisament, el CBT és l'únic equip que pot pispar encara la segona plaça al filial blaugrana, una possibilitat molt remota, ja que els tarragonins han d'eixugar una diferència de tres victòries amb quatre partits per jugar.

Sigui com sigui, els de Berni Álvarez volen esgotar les opcions. Si no sona la campana, els esforços no aniran a la brossa, ja que ser el primer equip fora del play-off sempre pot comportar, de rebot, una plaça per intentar pujar si algun equip renuncia. L'objectiu, si més no, és prolongar la bona ratxa i acabar bé.

VISITA A L'ESPARRAGUERA

Per tal que tot això passi, el CBT ha de guanyar aquest cap de setmana a la pista de l'Esparreguera. Als del Baix Llobregat els va la vida en aquest matx, ja que necessiten guanyar per continuar vius. Actualment, ocupen plaça de play-out, tot i que podrien caure a la zona de descens directe. No serà un rival gens fàcil.

A la primera volta, els tarragonins van sumar un bon triomf per 92-75. Aquest diumenge al migdia, a dos quarts d'una, es disputarà el duel de la segona volta; un matx en què Berni Álvarez podrà disposar dels vuit jugadors del primer equip disponibles, més enllà de les baixes de llarga durada.