CBT - El Olivar (79-71)

Quarta victòria consecutiva del CBT que va esborrar de la pista a l'Olivar al tercer quart on va aconseguir un parcial de 23 a 6 que seria definitiu pel resultat final. Abans, s'havia arribat al descans amb un 32-34 favorable al conjunt aragonès. Marxar a l'últim període amb un avantatge de 16 punts, 59-43, va permetre al conjunt de Berni Álvarez gestionar el partit amb comoditat per acabar imposant-se 79-71.

Osumane Ndour amb 23 punts, 16 rebots i 34 de valoració va tornar a ser el millor. Aquest cop, ben acompanyat per David Fernández amb 19 punts, 6 rebots i 6 assistències per 27 de valoració. L'equip, al marge d'actuacions individuals continua creixent malgrat la falta d'efectius.

Amb el triomf, els tarragonins es consoliden a la tercera posició amb 14 victòries i 8 derrotes. Quan falten quatre jornades són l'únic equip amb opcions matemàtiques d'encara lluitar per la segona plaça, tot i que les opcions d'acabar superant al Barça B són remotes.