A continuar amb la bona ratxa

Bona oportunitat per al Club Bàsquet Tarragona per allargar la ratxa de victòries; els de Berni Álvarez buscaran la quarta consecutiva davant El Olivar. El filial del Saragossa és equip de la part baixa del grup C2 de la lliga EBA. Els tarragonins, però, no s'han de deixar enganyar, ja que els aragonesos continuen jugant-se les garrofes. Ara per ara, quan falten cinc jornades, no baixarien, però una derrota al Serrallo podria enganxar-los al play-out. La zona de descens directe tampoc està suficientment lluny.

Mentrestant, el CBT vol continuar amb la bona dinàmica de les últimes setmanes. Superant els múltiples entrebancs en forma de lesió, els de blau continuen contra tot pronòstic amb opcions de disputar el play-off d'ascens a LEB Plata. Unes opcions que són minses, sí, però el CBT les vol esgotar davant un oponent amb un perfil de filial molt marcat.

Berni Álvarez compta amb una bona notícia: si res es torça, Gerard Estebanell podrà disputar el duel contra El Olivar després de perdre's la visita a la pista del Roser. Les molèsties al peroné comencen a quedar enrere, ja que es va poder exercitar amb el grup aquest dijous. Així, els de blau podran comptar amb set jugadors del primer equip. El CBT - El Olivar es jugarà al pavelló del Serrallo aquest dissabte a les 19h.