Desconvocada la vaga de neteja i recollida de brossa per Setmana Santa

El Comitè d'Empresa del servei de recollida de residus i de la neteja dels carrers de Tarragona fa un pas enrere i desconvoca la vaga que tenia prevista durant la Setmana Santa, del 5 al 9 d'abril. 

Els darrers dies de converses haurien estat clau. La representació dels treballadors s'ha reunit amb els partits de l'oposició, entitats i associacions empresarials i els han fet veure dues coses: la primera, que entenen les seves reivindicacions i, la segona, que no és un bon moment per fer vaga.

De fet, no tanquen la porta a convocar la vaga més endavant, ja que el problema de fons no s'ha resolt. Sigui com sigui, des del govern municipal celebren la decisió del Comitè d'Empresa i insisteixen que la vaga no estava motivada.

Brossa 2023 Tarragona

Qui també ha reaccionat a la suspensió de la vaga és el PSC, que també creia que l'aturada del servei hagués estat perjudicial per la ciutat de Tarragona. 

En qualsevol cas, a menys de dos mesos pels comicis, els compromisos electorals hi són perquè els mateixos socialistes manifesten que ells al govern trobarien solucions al conflicte.

La principal reclamació dels treballadors passa per la reducció de la massa salarial que, segons ells, representa la segona licitació respecte a la primera que va quedar deserta.